www.dorpsraadoostelbeers.nl

Welkom op de informatiepagina van Dorpsraad Oostelbeers

WhatsApp groep “Veilig Oostelbeers”

Buurtbewoners gebruiken steeds vaker WhatsApp om elkaar te attenderen op verdachte situaties in de buurt. Bij verdachte situaties kunnen bewoners elkaar via WhatsApp een bericht sturen. Iedereen in de buurt is dan snel geinformeerd dat er mogelijk iets gaande is en kan maatregelen nemen. Een inbreker houdt er niet van dat buurtbewoners hun licht aan doen of uit het raam naar buiten kijken wanneer een verdachte situatie is gesignaleerd.

In diverse wijken in Oirschot is men reeds gestart met WhatsApp buurtpreventie groepen. Een aantal inwoners van Oostelbeers heeft nu het initiatief genomen om dit ook voor ons dorp op te zetten, zodat we binnen Gemeente Oirschot eind 2016 een dekkend WhatsApp-netwerk hebben, óók in Oostelbeers!

We zoeken dus deelnemers voor de WhatsApp-groep in onze buurt waarmee we een steentje kunnen bijdragen aan een veiligere woon en werkomgeving.

Ben je enthousiast geworden, woon je in Oostelbeers, ben je minimaal 16 jaar en wil je meedoen in de WhatsApp-groep, meld je dan direct aan! Dit kan door een email te sturen aan Veiligoostelbeers@dorpsraadoostelbeers.nl met de volgende gegevens:

Je Naam, Adres, e-mail en telefoonnummer (zijn verplicht)

We voegen je binnen een aantal dagen toe aan de whatsapp groep. Tevens ontvang je van ons de voorwaarden. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ook en mail sturen aan veiligoostelbeers@dorpsraadoostelbeers.nl

 

 

Klik hieronder om de voorschriften te lezen:

Dorpsraad Oostelbeers • 12 september 2016


vorig bericht

Volgende bericht

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.