www.dorpsraadoostelbeers.nl

Welkom op de informatiepagina van Dorpsraad Oostelbeers

2

Wandelen

Oostelbeers heeft een prachtige omgeving met een enorm afwisselend terrein. Binnenkort volgen hier een aantal leuke wandelroutes.

 

Er worden diverse activiteiten georganiseerd door Wandelgroep Oirschot. Meer informatie kun je vinden op: https://www.olat.nl/wandelgroep-oirschot

 

Comments

 1. Harrie Paulissen 27 augustus 2017 - 09:01 Reply

  Beste Dorpsraad,

  Ik wilde even kijken wat voor mooie wandelingen Oostelbeers te bieden had, maar kwam op:

  ‘ Service Temporarily Unavailable
  The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later’ terecht.
  Web Server at wandelgidsoirschot.nl (http://archive.is/zhhmC).

  Verdere verkenning levert op dat de ene route van OnTrack afkomstig is, die site bestaat minimaal al 2 jaar niet meer. De zgn. WandelgidsOirschot.nl is afkomstig van ‘De Oude Smidse/Marc van Overdijk’. Die site is van 2009 en Marc is ondertussen overleden. Lijkt me passend om dat snel te veranderen. Daar wil ik best wat in betekenen i.s.m. wat Beerse wandelaars van onze OLAT Wandelgroep.

  • Dorpsraad Oostelbeers 7 september 2017 - 13:12 Reply

   Hoi Harrie, dat is een leuk idee. Ik heb deze site iets meer dan een jaar geleden gemaakt en toen werkte de links allemaal nog, ik check ze alleen te weinig blijkbaar ;-). We kunnen er een speciale pagina van maken, ook namens jullie wandelgroep. Is dat een leuk idee?

   Met vriendelijke groet,
   Maarten Smits

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.