www.dorpsraadoostelbeers.nl

Welkom op de informatiepagina van Dorpsraad Oostelbeers

6

Kerst 2020… Speurtocht!

Beste mensen,

Kerst 2020 …..alles is anders dit jaar …….maar het wordt wel Kerst!

Helaas kunnen wij dit jaar, in verband met de coronacrisis, geen kerstontmoeting organiseren zoals andere jaren. Wij hebben er over nagedacht hoe we Kerstmis 2020 toch een beetje leuk kunnen maken. Kerst is toch een feest voor binding en gezelligheid, in gezin, familie en buurt. Daarom willen wij u vragen om tijdens de kerstvakantie van 19 december t/m 3 januari een kerststal/tafereel of kerstversiering met of zonder lichtjes, in uw tuin of achter een raam te plaatsen. Ook kinderkunstwerken zijn leuk.

Er is dit jaar waarschijnlijk weinig te doen met de feestdagen. Het is dan fijn om een wandeling met uw gezinsleden te maken. Extra leuk als er wat te zien en te doen is tijdens zo’n wandeling. Wij zijn van plan om een speurtocht uit te zetten, deze zal via een link, op deze site, vanaf 19 december te downloaden zijn.

De mooie lapjesboom die 2 jaar geleden door velen van ons is gemaakt kan iedereen tijdens de kerstvakantie weer bewonderen, buiten bij De Kerk.  Wij zorgen dat bij deze boom een gelegenheid is om een kerstwens achter te laten.

Lijkt ons een gezellige activiteit die coronaproef is. Hopelijk doen velen van u mee en wij wensen iedereen fijne, gezonde feestdagen en veel plezier bij het voorbereiden van uw bijdrage aan deze activiteit.

Dorpsraad Oostelbeers/Hutspot en EVO.

Mocht je de flyer gemist hebben… Dan is deze hieronder nog te downloaden

http://www.dorpsraadoostelbeers.nl/wordpress/download/speurtocht-flyer-2020-2.pdf

Erica • 7 november 2020


vorig bericht

Volgende bericht

Comments

 1. Riana van Gerven 18 december 2020 - 17:19 Reply

  Een mooi initiatief voor Oostelbeers nu in coronatijd. We gaan de tocht zeker meelopen en hebben in de tuin ook in kerstsfeer om getoverd. We hopen dat er vele mensenen kinderen plezier aan gaan beleven.
  Bedankt voor het idee.

  • Dorpsraad Oostelbeers 20 december 2020 - 11:15 Reply

   Bedankt Riana, we maken er het beste van met elkaar. Fijne dagen

 2. Mieke Adriaans 20 december 2020 - 09:05 Reply

  Een groot compliment voor allen die meegeholpen hebben om de mooie lapjes Kerstboom bij de kapel te plaatsen… wat ziet het er fantastisch mooi uit! Echt een stralende blikvanger die veel mensen een warm gevoel zal geven. En als er dan ook nog veel lieve wensen in de kerstboompjes komen te hangen zal de verbinding tussen de mensen zeker voelbaar zijn.
  Liefdevolle feestdagen allemaal!

  • Dorpsraad Oostelbeers 20 december 2020 - 11:14 Reply

   Bedankt Mieke,

   Groeten Maarten

 3. Trinette 2 januari 2021 - 17:49 Reply

  Onze kleinkinderen hebben er veel plezier in gehad om iets te maken voor de speurtocht. Van een wijnkist moesten ze van Oma iets van maken. En het was erg leuk geworden. Het lopen veruit elkaar vonden ze wat minder.
  LEUK GEDAAN Organisatie.

  Gr Trinette Heuvelmans.

  • Dorpsraad Oostelbeers 2 januari 2021 - 19:49 Reply

   Bedankt Trinette!

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.