www.dorpsraadoostelbeers.nl

Welkom op de informatiepagina van Dorpsraad Oostelbeers

Update onderzoek basisonderwijs Oostelbeers

Zoals bekend gaat Dorpsraad Oostelbeers een enquête houden over het basisonderwijs in Oostelbeers. We willen met deze enquête ophalen wat de inwoners van Oostelbeers nu echt willen, dus spreek je hart uit en doe mee. We geven jullie een korte update van de voortgang:

De dorpsraad heeft, in overleg met de gemeente, een onafhankelijk bureau gevonden dat het onderzoek gaat doen. We laten dit extern doen om te zorgen dat er een neutrale enquête wordt uitgezet. De Gemeente Oirschot heeft aanvullende eisen gesteld om er zeker van te zijn dat het een onderzoek wordt waar iedereen op kan bouwen. De Input voor de vragen wordt opgehaald bij zowel de Dorpsraad, Gemeente, actiegroep als SKOBOS. De enquête wordt bij alle inwoners uitgezet omdat een basisschool het hele dorp aangaat. Er komt ook een mogelijkheid om de enquête schriftelijk in te vullen zodat iedereen mee kan doen.

Op dit moment wachten we nog op akkoord (zowel inhoudelijk als financieel) van de gemeente. We hopen dat deze week nog te krijgen want in de planning beginnen de eerste gesprekken, om input op te halen voor de vragenlijst, al volgende week.

De planning is om de enquête in april uit te zetten, daarna zullen medio mei de resultaten gedeeld worden. Deze planning is goed haalbaar mits we tijdig groen licht krijgen van de gemeente.

Heb je ideeën of vragen, laat het ons weten.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Dorpsraad Oostelbeers • 12 maart 2021


  vorig bericht

  Volgende bericht

  Geef een reactie

  Your email address will not be published / Required fields are marked *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.