www.dorpsraadoostelbeers.nl

Welkom op de informatiepagina van Dorpsraad Oostelbeers

Uw stem in het openbaar vervoer! Bericht van Reizigersoverleg Brabant.

Graag nodigt Reizigersoverleg Brabant u uit voor de Reizigersbijeenkomst ‘Geen bus meer… Wat nu?!’ op donderdagavond 26 oktober.

Op sommige plekken in Brabant komt er al geen bus meer, met name in landelijk gebied. En het is waarschijnlijk dat deze trend zich in de toekomst steeds verder doorzet. Straks is er in uw omgeving misschien ook geen bus meer. Wat dan? Tijdens de Reizigersbijeenkomst vraagt Reizigersoverleg Brabant u hoe u dan uw reis organiseert en maakt. Met andere woorden: met welke behoeftes van u als reiziger moet de Brabantse OV-wereld rekening houden als de bus er niet meer is?

U bent donderdagavond 26 oktober om 19.00 uur van harte welkom op het kantoor van Reizigersoverleg Brabant (inloop vanaf 18.45 uur, einde bijeenkomst om 21.00 uur). Het adres is Onderwijsboulevard 225 in ’s-Hertogenbosch (gebouw van ZLTO / AgriFoodPlaza). Meer adresinformatie en informatie over Reizigersoverleg Brabant vindt u op www.reizigersoverlegbrabant.nl.

Deze uitnodiging is uitsluitend bedoeld voor OV reizigers! Aanmelden is verplicht en kan tot maandag 16 oktober via info@reizigersoverlegbrabant.nl.

Reizigersoverleg Brabant ontmoet u graag!

Erica • 12 oktober 2017


vorig bericht

Volgende bericht

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.