www.dorpsraadoostelbeers.nl

Welkom op de informatiepagina van Dorpsraad Oostelbeers

@Hutspotontmoetingen tijdens de coronatijd

De coronatijd heeft ons alle in de ban en voor @Hutspot betekent dit dat er niet gestart kan worden met de gezellige/leerzame middagen op de basisschool i.v.m. de RIVM adviezen.

Gelukkig zijn er wel enkele ontmoetingen georganiseerd volgens de richtlijnen en kunnen ze terugkijken op een mooie zomer met terrasmiddagen bij De Kerk, de middag en avond met Wim Daniëls en twee feestelijke middagen bij de hartjes boom met muziek van Peter Robben. Deze activiteiten waren heel geslaagd en zo is er, zeker in deze tijd met weinig contacten, volop genoten van deze ontmoetingen. Ook de thuisblijverslunch, verzorgd door vrijwilligers en met optredens van Marilene, Isabelle, Roos en Amy was geweldig. Namens @Hutspot dank aan iedereen.

Maar, terwijl de Hutspotontmoetingen op school nog niet starten, zijn er wel nieuwe ideeën ontstaan. Bij belangstelling, willen zij de komende tijd uitstapjes voor 4 á 6 personen naar het museum De Vier Quartieren in Oirschot organiseren. Dit museum heeft recent een forse herinrichting ondergaan. De nieuwe beleefexpositie “Het oog van Vincent” vertelt het verhaal van het leven in een Oirschotse boeren familie vroeger, door de ogen van de beroemde schilder Vincent van Gogh.

Er wordt gefietst naar Oirschot en voor die dat niet kan/wil, wordt voor vervoer gezorgd. De kosten zijn 4 euro. Entree, koffie/thee en iets lekkers inbegrepen.

Iedereen, jong en oud kan zich opgeven bij Ria van Gerven, tel; 06-10404493.

Datum en tijdstip wordt bij opgave geregeld.

Erica • 12 september 2020


vorig bericht

Volgende bericht

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.