www.dorpsraadoostelbeers.nl

Welkom op de informatiepagina van Dorpsraad Oostelbeers

Enquête meldingen & klachten luchthaven Eindhoven

Graag willen wij, als omwonenden in de werkgroep klachten en meldingen van het Luchthaven Eindhoven Overleg(LEO) onderstaand bericht onder uw aandacht brengen.

De werkgroep klachten en meldingen gaat een advies uitbrengen aan het LEO over het doel, positie en proces van het meldingenbureau geluidhinder vliegbasis Eindhoven /Eindhoven Airport. Wij, de omwonenden in de werkgroep, willen hierover graag uw mening vragen omdat wij regelmatig in onze omgeving opmerkingen horen over de luchthaven, geluidsoverlast, over de manier waarop er meldingen gedaan kunnen worden en daarnaast over wat er vervolgens met de meldingen gedaan wordt.

Wij willen zoveel mogelijk mensen interviewen. Via deze link: https://forms.gle/tMM5nt5m3AgUjJTK6 komt u bij het enquêteformulier. Na het invullen kunt u het formulier met de knop “verzenden” onderaan het formulier afsluiten, wij ontvangen dan uw antwoorden. Wij kunnen niet zien van wie de antwoorden afkomstig zijn.

Mocht u vragen hebben of de voorkeur geven aan een (telefoon)gesprek, dan kunt u dat laten weten door te mailen naar door.de.beus@dorpsraadoostelbeers.nl.

Wij hopen op uw medewerking! Waarvoor alvast veel dank.

Met vriendelijke groet,

Cees Beemer (Eersel)
Dick Veenstra (Eindhoven – Woensel Noord)
Door de Beus (Oirschot – Oostelbeers)

Dorpsraad Oostelbeers • 19 november 2021


vorig bericht

Volgende bericht

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.