www.dorpsraadoostelbeers.nl

Welkom op de informatiepagina van Dorpsraad Oostelbeers

De regiotaxi rijdt nu ook in de Beerzen

Reismogelijkheid gemeente Oirschot Regiotaxi Midden-Brabant wegens wijziging buslijn 142

Na de wijziging van buslijn 142 ( rijdt niet meer in de avonden en in het weekend ) is gebleken dat er voor deze momenten toch nog een vervoersvraag bestaat voor reizigers binnen deze regio. Om deze vervoersvraag te kunnen beantwoorden heeft de Provincie Noord-Brabant per 1 mei 2015 een uitbereiding van de Regiotaxi Midden-Brabant georganiseerd. Deze mogelijkheid geldt voor de momenten waarop het openbaar vervoer niet aan de vervoersvraag voldoet. Hierbij zijn alle regels zoals deze gelden voor de Regiotaxi van toepassing.
Deze uitbereiding maakt het voor reizigers uit onderstaande regio’s mogelijk om met de Regiotaxi Midden-Brabant van en naar het OV-knooppunt St. Jorisstraat Oirschot te reizen tegen het OV-tarief ofwel vrije reizigerstarief.

In onderstaande kaart met OV-zones staan de gebieden weergegeven die voor gebruikmaking van de Regiotaxi in aanmerking komen. Dit betreft de gebieden met zonenummers 7329, 7339, 7349 en 7379. Er kan zowel vanuit de zones naar het OV-knooppunt (St. Jorisstraat) gereisd worden als andersom vanaf het OV-knooppunt naar de weergegeven zones. Dit komt op het volgende neer:

 

Indien u verder nog vragen heeft kunt u contact opnemen met het Servicepunt Regiotaxi Midden-Brabant. Het Servicepunt is te bereiken op 0900-0595

https://regiovervoermiddenbrabant.nl/

Dorpsraad Oostelbeers • 18 juni 2015


vorig bericht

Volgende bericht

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.