www.dorpsraadoostelbeers.nl

Welkom op de informatiepagina van Dorpsraad Oostelbeers

Nieuw: De Brabant OV App. Download ‘m nu!

Altijd op de hoogte van de meest actuele reisinformatie via de Brabant OV App. Deze nieuwe app van Goed bezig BUS is vanaf vandaag te downloaden. Onder het motto ‘Mis niks’ en ‘laat Brabant niet aan je voorbijgaan’ wordt de Brabant OV App de komende weken gepromoot. De app is gratis te downloaden via de App Store of de Play Store.

Met de Brabant OV App is de reiziger altijd en overal op de hoogte van de meest actuele reisinformatie in Brabant én daarbuiten. De app geeft real-time vertrektijden. Hierdoor kom je als Brabantse OV-reiziger nooit voor verrassingen te staan. Een reis plannen gaat snel en eenvoudig en is te combineren met je agenda.

De Brabant OV App biedt daarnaast, in samenwerking met Omroep Brabant, het actuele Brabantse nieuws. Ook vind je wandelroutes door de Brabantse natuur die starten bij een bushalte. Bovendien geeft de App allerlei nuttige en interessante bestemmingsinformatie, zoals OV-chipkaart oplaadpunten, restaurants en parkeerplaatsen. Daarnaast wordt je op de hoogte gehouden van leuke acties en nieuws rondom het OV in Brabant.

Gebruikers wordt gevraagd om tips, opmerkingen of een suggestie ter verbetering van de App door te geven. Daarvoor is een feedback-mogelijkheid ingebouwd.
Download de App voor iPhone:
https://itunes.apple.com/nl/app/brabant-ov/id623835737?ls=1&mt=8

Download de App voor Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.moopmobility.gbb

Dorpsraad Oostelbeers • 7 november 2015


vorig bericht

Volgende bericht

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.