www.dorpsraadoostelbeers.nl

Welkom op de informatiepagina van Dorpsraad Oostelbeers

Update

Dames en Heren,

Vandaag 22 maart weer eens naar de voorlopige cijfers van 2015 gekeken met betrekking tot de criminaliteit in mijn wijken. Ik ben de wijkagent voor de kerkdorpen Spoordonk en Oost West en Middelbeers. Sinds 1 januari hebben er in ” mijn ” dorpen 3 woninginbraken plaats gevonden.

Twee woninginbraken in Spoordonk waarvan voor een inbraak een dader is gehoord.
Verder heeft er nog een woninginbraak plaats gevonden op De Stille Wille maar daar zit een verhaal achter en zijn de dader(s ) mij ook bekend en het onderzoek draait !!!
Dus totaal in mijn wijken maar een inbraak met zogenaamde onbekende dader.
Officieel ( grondgebeid ) is De Stille Wille Oost West en Middelbeers.

Dit betekend dat er sinds 1 januari 2015 maar een inbraak in Oost West en Middelbeers is geweest maar dan wel met bekende dader(s)

Binnen de kernen Oostelbeers en Middelbeers en natuurlijk ook Westelbeers hebben dit jaar nog geen woninginbraken plaats gevonden.
Vorig jaar 2014 hadden er tot 22 maart 3 woninginbraken plaats gevonden binnen voornoemde kernen.

Wat wel opvallend is dat er tussen 13 maart en 16 maart twee keer een katalysator onder een auto is uitgehaald ( geslepen ) en weggenomen. Dit op ‘t Ven en de Oranjestraat. Het ” gilde ” blijft steeds nieuwe dingen verzinnen die ze weg kunnen halen. Dit zijn wat mij betreft de opvallendste zaken van de afgelopen tijd.

Het is natuurlijk voor het veiligheidsgevoel zeer prettig dat er zo weinig in met name woningen wordt ingebroken sinds begin 2015, ik hoopt dat dit een trent is !!

De wijkagent

Hennie de Leest

 

Dorpsraad Oostelbeers • 22 maart 2015


vorig bericht

Volgende bericht

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.